Wednesday, January 6, 2010

KAI T-50 Golden Eagle











Source: Lockheed Martin

2 comments:

  1. Kang nek isok, njupuk ilmune KAI T-50 kanggo persiapan IFX lan kudu kasil njupuk ilmu. Dlm ops intel hrs rapi,mendptkan yg diharapkan dan jangan meninggalkan dlm ops tsb.Miris... kehidupan ToT

    ReplyDelete